Sosy grillowe - chili i barbecue

Sosy grillowe Univer sprawiają, że potrawy naprawdę stają się wyjątkowe. Sos chili wykonane z prawdziwej ostrej węgierskiej papryki z rejonu segedynu.

Składniki: woda, pasta paprykowa 20% (surowe przyprawy i czerwona papryka, sól, skrobia modyfikowana, zagęszczające: guma ksantanowa, kwas jadalne: kwas cytrynowy), dekstroza, ocet, cukier, skrobia modyfikowana, przyprawy, chili (1,1%) zagęstnik (guma ksantanowa), aromat *. * Gluten, gorczyca, laktoza

Sos grillowy barbecue Univer sprawiają, że potrawy stają się naprawdę wyjątkowe. Sos barbecue przywołuje atmosferę letnich wieczorów i grilla.

Składniki: woda, cukier, przecier pomidorowy, ocet, musztarda (woda, ocet, musztarda, cukier, sól), skrobia modyfikowana, olej roślinny, sól, przyprawy, barwnik (karmel), środki aromatyzujące dymu wędzarniczego, zagęstnik (guma ksantanowa)